Om Pose & Sæk

Hver dag sendes tonsvis af brugbar plastik til forbrænding, når det har udlevet sin første funktion. Pose & Sæk har kastet sin kærlighed over kasserede facadebannere og kitesejl – og giver dem et nyt liv i form af smukke og bæredygtige muleposer og tasker.

Kvalitet, originalitet og mest mulig genanvendelse

Design og udformning afhænger af de forhåndenværende materialer. Alle muleposer og tasker er håndsyede, og med indsamling og sammensætning af materialer er der tale om en langsom og nænsom produktion. Målet er kvalitet, originalitet og mest mulig genanvendelse.

Muleposerne og taskerne kan købes online i butikken eller ved besøg i værkstedet efter aftale.

Vi tager meget gerne imod brugte materialer til vores produktion – bannere, kitesejl, spilerdug, stropper, gjordbånd, spænder, karabinhager og andre nyttige småting. Øget genanvendelse kører bedst, når at vi hjælpes ad.

Sy- og designværkstedet POSE & SÆK holder til i Kerteminde med Leslie Schmidt som indehaver og designer. De første produktioner startede i efteråret 2019. I dag er den lille virksomhed godt forankret i lokalmiljøet med et støt voksende netværk inden for bæredygtig produktion.

Medlem af:
Bæredygtighedsrådet i Kerteminde Kommune
Det grønne netværk i Kerteminde
Plastic Change
D
anmarks Naturfredningsforening

Erhvervskunder
Aerbin – Dansk Skraldesug
Kunde & Co
Kunst Museum Brandts
Den Franske Ambassade i København

 Artikel om baggrunden for at starte virksomheden Pose & Sæk
PDF – Leslie Ann Schmidt 

 

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.